Click here to visit the English version of this page

Super Bowl Party Amsterdam

Counting the days

days
hours
minutes
secs

49ers - Chiefs

Beleef Super Bowl LIV live in Amsterdam

Het grootste eendaagse sportevenement ter wereld! Live op enorme schermen onder het grootste glazen dak van Amsterdam. Gridiron en de AFBN zorgen samen voor een avond waar je samen met honderden andere football-liefhebbers geniet van het beste football dat de wereld te bieden heeft tijdens de enige echte Super Bowl Party. Inclusief een all-you-can-eat-and-drink upgrade!

afbn-logo-nw-transp

Miami

Super Bowl LIV wordt gespeeld het vernieuwde stadion van de Miami Dolphins, Hard Rock Stadium. Meer dan 75 duizend mensen genieten zondag 2 februari in het stadion van de Super Bowl.

Amsterdam

In Amsterdam zie je ziet de Super Bowl op enorme schermen onder het glazen dak van de binnenplaats van Het Sieraad. Daar is ruimte voor maximaal 700 liefhebbers.

Be There

MVP

All-in drinks

All-in drinks met tafelservice. Voor een vaste, lage prijs een vaste plek met bediening aan tafel. Inclusief alle drankjes en ‘finger food’ zodat je tot ver voorbij Q4 geconcentreerd blijft. All-in voor slechts €5750 pp. Voor een upgrade van 15 euro heb je zelfs onbeperkt eten. De hele avond door!

MVP table

All-in & je eigen tafel

Misschien wel de beste manier om de Super Bowl te beleven: samen met je vrienden of teammates aan een exclusieve all-in tafel met bediening. Max 8 personen, inclusief alle dranjes en ‘finger food’: €440

Wees erbij met je footballvrienden en beleef een memorabele avond. Bestel je kaarten vandaag nog: klik hier

Are you ready for an 'All-Nighter'?

Warming up

22:00 uur: zaal open

23:00 uur: NFL PubQuiz

So you think you have what it takes? Op 2 februari gaan we op zoek naar de grootste NFL-kenner van Nederland. Waag jij een gokje, zorg dan dat je op tijd in de zaal bent!

00:00 uur: Cheerleaders

Geniet van een spetterende show van Cheerleaders van Djalita, ooit gekroond tot ‘The Hottest Dance Team in Holland’.

Midnight

00:10 uur: voorbeschouwing

Samen met oud-spelers en kenners kijken we in spanning uit naar wat op het punt staat te beginnen. 

Kick off

00:25 uur: Super Bowl LIV

Wie pakt Super Bowl LIV? Worden het de Chiefs of de Niners. Mis niets van de actie, dankzij drie immens grote schermen!

04:30 uur: Post Game

Even terugblikken op de uitslag en de momenten die je de rest van je leven niet vergeet.

04:45 uur: That's all folks

We sluiten af en kijken terug op een geweldige avond American Football

De enige Super Bowl Party van Nederland is een direct resultaat van een innige samenwerking tussen Gridion.nl en de NFL (National Football League). In 2007 was de ‘maiden version’ in Claus Party Centrum Hoofddorp. Uit z’n jasje gegroeid, verhuisde de party naar de Johan Cruyff ArenA. Daarna was het Hard Rock Cafe Amsterdam 5 jaar lang dé plek om de Super Bowl te beleven. Spinn Sports voegde zich vorig seizoen als teamlid bij de Party, waarna het spektakel verhuisde naar het spectaculaire ‘Het Sieraad’ in Amsterdam.

Onder de sterren die de party bezochten, zaten Shaun Hill (San Francisco 49ers), Gibran Hamdan (Seattle Seahawks), Austin Pettis (St. Louis Rams) en Bart Andrus (voormalig hoofdcoach Amsterdam Admirals). Ook coryfeeën als Frits Barend, Mart Smeets en Earnest Stewart waren al eens van de partij. En terecht: met The Hottest Dance Team in Holland, eten en drinken tijdens The Big Game en een nieuwe PubQuiz is een avond in ‘Het Sieraad’ de moeite waard.

About

De enige officiële Nederlandse Super Bowl Party wordt georganiseerd door SPINN Sports  ism de AFBN. Gridiron.nl is official media partner. 

Contact: info@superbowlparty.nl
Privacy: klik hier

Locatie: Het Sieraad, Postjesweg 1, Amsterdam