counting the days

days
hours
minutes
secs

Super Bowl Party Amsterdam

Be the first to know...

Beleef Super Bowl LIV live in Amsterdam

Geef hier je e-mail-adres op en je bent de eerste die hoort over Super Early Bird Discount toegangskaarten voor de enige echte Nederlandse Super Bowl Party 2020

afbn-logo-nw-transp

Not just a party

De enige Super Bowl Party van Nederland is een direct resultaat van een innige samenwerking tussen Gridion.nl en de NFL (National Football League). In 2007 was de ‘maiden version’ in Claus Party Centrum Hoofddorp. Uit z’n jasje gegroeid, verhuisde de party naar de Johan Cruyff ArenA. Daarna was het Hard Rock Cafe Amsterdam 5 jaar lang dé plek om de Super Bowl te beleven. De ’19-editie van de ‘Greatest Show on Earth’ viel te beleven op enorme schermen onder het glazen dak van de binnenplaats van Het Sieraad.

Onder de sterren die de party bezochten, zaten Shaun Hill (San Francisco 49ers), Gibran Hamdan (Seattle Seahawks), Austin Pettis (St. Louis Rams) en Bart Andrus (voormalig hoofdcoach Amsterdam Admirals).

Het entertainment was al die jaren afkomstig van The Hottest Dance Team in Holland, gemengd met presentator Rob van Rossum (momenteel stadionspeaker van de Johan Cruyff ArenA) en Menno Barreveld (mannelijke voice van Q-Music).

About

De enige officiële Nederlandse Super Bowl Party wordt georganiseerd door Gridirion.nl, Hels Kabaal BV en SPINN Sports  ism de AFBN.

Contact: info@superbowlparty.nl
Privacy: klik hier